Love ain't nothing you can take, it's a little thing we make

Jag mår inget vidare idag, men tänker inte klaga. Eftersom jag orkar sitta här så får man väl vara tacksam. Det enda jag vill är att bli frisk. Och att det inte är svininfluensan såklart.

Kvällen kommer spenderas i sängen (ev soffan) framför några filmer. Sen kommer jag sova så himlahimla gott, det känns i hela kroppen!

Känner nu att jag inte hade nått att skriva om egentligen :P

Inget kan ändra på det

Nu tänkte jag ge er ilte update! :)

Allt är så himla bra nu. Första skolveckan är snart slut och jag jublar! Weeei! Bara några veckor kvar nu :) Helgen kommer nog bli gode soft ändå.

 

Lägger upp 2 bilder från Yran också. Getterna blev helt klart favoriterna på djurparken. Haha. Det var där det hände, skulle jag kunna säga. Och eftersom hela festivalen präglades av väldigt mycket rumpor (Frida, du vet förhoppningsvis vad jag menar?) så får ni rumpbilden på zebrorna.


Veronicas, enligt mig, skönaste låt. Kan inte riktigt säga varför, jag bara gilla den :)

Take care!

Life's good

Min helg har varit precis vad jag behövde såhär innan skolan börjar!

Fredagen spenderades med massa olika folk på olika platser ;) Helt underbart!! Igår gjorde jag och Viktor chokladbollar och såg film. Han for direkt filmen var slut och jag somnade ganska direkt :) Idag fyller Moa år, så vi ska äta tårta och sånt mest hela dagen! Sen ikväll hoppas jag på lite gänghäng. Så ni behöver inte vara rädda att slå mitt nummer och trycka grön lur :)

Ps. Min nyponsoppa smakar kaffe, varför? Och jag har en massa skön musik i lurarna. LIFE IS GOOOOOOOD!!! Ds.

Choklaaaaaaaa'

Jag tröstäter choklad. Och försöker intala mig att det inte alls är så onyttigt som jag egentligen vet att det är. inuti ligger en nöt, den måste ju vara nyttig? + att jag dricker bubbelvatten till, så det så! Dansar för mig själv när Moa plötsligt kommer upp och skrattar åt mig. Jaha, så var det med det.

Idag planterade vi sista dagen. Eller ja, dom flesta gjorde det. Men dum som man är tar jag på mig en dag till (måndag). Jippi Malin, bra jävla jobbat. Nu kommer jag vara död på skolan på tisdag, great.

I övrigt, inga news. Förutom Usain Bolt då, men vem kan ha missat? :P

Livets aviga och räta

Jag vet varken upp eller ner, ut eller in. Det känns......konstigt. Inte dåligt, utan konstigt. Ska nog börja läsa Livets aviga och räta snart, då kanske man får några goda idéer.

Öh, ja... Nu ska jag powernapa, så jag blir lite mindre grinig. Känner mig trött..

Yran 09

Jag hade visst hunnit glömma bort bilderna från Yran. Så folks, här kommer dom. ENJOY!

 

Lena och Orup var såklart på plats. I samma kläder som på PDOL, med exakt samma program och samma mellansnack. Klart att det var lite tråkigt men Lena är alltid lika bra :)


Jag blev lite mer kär i Erik Hassle än vad jag redan var. Vad ska man säga? Trycket under Hassle-spelningen i Piteå söög. I Östersund var folk lite mer på G! Framförallt småbarnen och jag och Ida!



Petter såg vi lite på avstånd. Och bara en låt, sen tyckte vi det räckte. Goddamn it, och den var bra!


Jag och ida gungade till A Camp. Nina Persson kan inte bli bättre.


Henok Achido drog kanske inte mest folk av alla, men det var över förväntan!



Jag och Miriam njöt av Veronica Maggio. Eller jag njöt iallafall, Miriam vet jag inte :) Hon var klockren, verkligen. Sen att jag visste redan innan att hon skulle ha blå kjol är ju en annan historia. Saknade en låt bara, annars var det komplett: Inget kan ändra på det. Lyssna på den låten om ni får 5 minuter över!


Amy McDonald drog en hel del folk. Vi stod långt bak, därav den dåliga bilden. Men oh, så bra hon är! Tyvärr missade vi This is the life för jag höll på att kissa ner mig (FÖRLÅT IDA!). Vi fick iallafall höra den, men inte känna på stämningen. Och inte förstod jag då vad hon sa mellan låtarna heller, men det är inte så himla noga!


Innan Lady Gaga sköts det raketer och hyllades Michael Jackson.


Sen kom hon in.. Jag har aldrig varit med om något mäktigare. Tillsammans med 26000 andra människor fick vi njuta av en fantastisk show med klädbyten här och lite dans där. UNDERBART. Se på bilderna och njut, mina vänner!

       

En fantastisk kvinna. Pianoversionen av Pokerface klart bäst. Lite utdragen, men fruktansvärt bra! Sen direkt efter patryversionen, och man måste vara där för att känna stämningen. Fifan!

Det finns många bilder kvar. Vi var på zoo.. Därifrån finns det en del härliga bilder, det lovar jag. Men vi avslutar med "efterfest-bilden" som togs i väntan på bussen. Börjar skratta varje gång jag ser den!



Well, nu har ni sett lite hur vi hade det och jag är spyless på att ladda upp bilder :) Lägger upp lite ströbilder från zoo här framöver.

"Men hallå, man börjar ju inte lipa bara för att man ser någon utan hår?!" Hahahahaha, inga nämnda, inga klämda. You're the one!

Och just det, bilderna på Takida och Anna Ternheim ligger på andra kameran, dom kommer dom också nån gång :P

Tack Ida för att du fotade när jag var lite för kort för att räcka till ;)

Mycket nöje!

Lipstick jungle

Idag hade jag tänkt se ett eller kanske tillochmed två avsnitt av Lipstick jungle, säsong 2 såklart.. Klockan fyra vaknade jag upp ur otroligt djup sömn. Det hela slutade med att jag såg hela säsong 2. Jag har dåligt samvete... Men samtidigt känner jag att det nog var lika bra.

Det börjar tära på mig, det här spelet vi håller på med. Raka puckar hädanefter, okej? Bra, då kör vi på det. Jag ser framemot det, verkligen.

LOVE!

Basket<3

Kom just hem från basketen. Det var UNDERBART. På riktigt, underbart. Kommer sakna att spela i ett lag oerhört mycket. Så är det nån som har ett erbjudande och känner att ni behöver en extra spelare är det bara att höra av er! Här kommer lite info om mig som spelare, bara för att jag har tråkigt :)

Position: alla guarder ni vill att jag ska vara!
Längd: well, kan vi låta det vara osagt? runt 170, om vi säger så då?
Styrka: Eh.... bollkontrollen är faktiskt inte alltid så dålig. annars skjuter jag lagom bra, ibland.
Svaghet: mina vader. utan tvekan!
Övrigt: jag anser mig vara rätt peppande. inte alltid såklart, men oftast :)

Om nån har nått att tillägga, feel free! Haha. Kritik tar med glädje emot. Hoppas jag får napp nu, för jag viiiiiiill spela :)

Y SOM I YRAN

Helgen spenderades som alla säkert redan vet i Östersund. Storsjöyran stod på scheman. Y SOM I YRAN!

Det har varit alldeles helt underbart. Fett ös, trevligt folk, härligt väder. Oh, jag är så nöjd :) Veronica Maggio, Takida, Lena och Orup, Petter, Hello Saferide, Anna Ternheim, Erik Hassle. Ja, många har vi hunnit med att se. Men den överlägset bästa, såklart: LADY GAGA! Fyfanfyfanfyfan. Känslan går inte ens att beskriva

Jag och Ida stod nästan längst fram. När det var en timme kvar tills spelningen skulle börja pallade vi inte mer och gick längst bak istället. Så sjukt mycket folk. Men vi såg helt perfekt från våra platser ändå :)

Kommer lägga in bilder senare nån gång. Har dom på stationära, och sitter på bärbara nu. See you later, people.

RSS 2.0