Call it off



Tänk er Mariette från Idol göra den här låten? Hur grymt vore inte det??? Typ göra den till hennes egen och bara köööra.

För övrigt en fruktansvärt bra låt med världens utan tvekan coolaste tvillingpar. Lyssna på albumet The Con, lovar er, ni blir inte besvikna!!

Gunga lugnt.

Turn it off



Paramore.. AAAH! Deras nyaste album spelas hejvilt! Jag gillar dom, då får väl ni göra bäst ni vill!

2 segrar!

2 matcher av 22 avverkade. 2 segrar. Jag är nöjd med laget. Herregud så duktiga dom är!!

Har inte hunnit leva i helgen. Inte träffat en enda av mina kompisar. Ja, antar att allt är back to normal nu. Fan att det ska bli såhär. Jag vill vara en supermänniska som hinner med. JAG VILL OCKSÅ!


Doesn't mean anything

Idag ska här hållas tal. Känner mig helt oförberedd. Par-tal. Jag och Frida ska prata om att baka. Nog blir det garanterat bra! Sen har jag möte med Annci ang mitt PA som börjar bli klart. Typ snart. Och i eftermiddag är det "omprov" i fysik. Fan så nice!! Hahah. En härlig dag med andra ord??

Ikväll blire thaimat och chill. Har helt ont i kroppen så jag pallar inte göra nått. Imorgon är det äntligen seriepremiär. Gissa om vi kommer vara taggade? mmMMmm!

Måste få bjuda på en skön låt såhär på morgonskvisten också..

Är hon inte braaa? :) Den här låten nöter jag friskt nu. Mmh, jag tycker den är så skön när man behöver varva ner och andas. Denna och Laughing with, då tar man sig långt.


YIHOW !

Sitter och väntar på att OTH ska börja. Ska bli riktigt skönt att bara ligga och titta. Har faktiskt varit rätt aktiv idag! Varvat alla dagens aktiviteter lite hejvilt. En del övningskörning, stickning av ny åremössa (grå) (och förhoppningsvis en röd också så småningom), plugg (!), hundpromenader, gjort körschema för säsongen. Ja, ni ser ju. Fan vad duktig jag varit! Gjort TJUGOSEX fysiktal. För er som inte känner mig och vet hur jag är kan jag stolt meddela att det är sinnessjukt många!!

I övrigt har jag ingenting att säga. Är rätt tom. Trött, energilös och jävlig. Det släpper snart! Don't woorry!

Nähäpp, dags att inta sängläge. Keep in touch!

RSS 2.0