BÄST!



Här, gott folk, ser ni min idol! HON ÄR KLOCKREN!!!

When it was good, we were happy in the pouring rain!

NU HAR JAG GÅTT UT TVÅAN!! Fattar ni?! Bara ett år kvar till studenten. HAHAHA, jag är så lycklig :)

Ikväll är det träning. Måste ta det superlugnt, eftersom jag fortfarande är snorig, har hosta o sådär. Men ändå, det blir bra.
Haha, värt inlägg. Jaja, ska börja masa mig mot gielas och skjuta litegrann, tror jag. Vi ses!

Hemliga talanger

Efter en underbar helg ligger jag här och försöker återhämta mig lite innan jag ska ta tag i puggningen. Ser på MSNs hemsida att det står Visste du att... också ska man få veta kändisars hemliga talanger. Nyfiket kikar jag in för att se vad som händer. Hahahahaha.

Beyoncé gör reklam för Tommy Hilfiger, trots att hon sägs vara allergisk mot parfym. George Clooney sover i sin walk-in closet, alla andra rum är för ljusa. Christina Aguilera pratar inte spanska. Gwen Stefani har haft 2 pojkvänner i hela sitt liv. Mariah Carey kallades Mirage på gymnasiet. 
Man får även reda på vem Jake Gyllenhaal övningskörde med för första gången, och att Angelina Jolies farbror skrev låter Wild thing.

Enligt detta måste jag vara talanglös. Jag gör inte reklam för Hilfigers parfym, och jag är inte allergisk. Inte allergisk mot något alls, faktiskt. Jag sover inte i min walk-in closet. Okej, det kan bero på att den enda garderoben jag har är en vit rektangulär box som knappt rymmer något alls. Jag har inget smeknamn.. Alltså, TALANGER?! Känns som om förklaringen: Kändisarnas hemliga talanger - här är dom blev lite fel. Eller, inte bara lite faktiskt!

Taggen

TAGGA SOMMAR! Nå så in i helvete vad jag längtar! Hahaha! Berättar mer sen.

Ikväll blir det att räkna lite matte och försöka tagga prov. Ska ut en sväng med Viktor också, snart. Det kommer bli bra detta.

Har inte tid att skriva mer nu :)

TACK LISA, för headern :) I like it a lot!

Hallelujah!

Gårdagskvällen var fin. En riktigt äkta genomfin kväll. Sådetså.

Nu borde jag plugga svenska, istället lyssnar jag på skön musik och försöker drömma mig iväg. Det går faktiskt rätt trögt. Jag är fast i verkligheten.

Idag har vi målat huset, jag och pappa. Har hunnit med 3 väggar, helt på egen hand. Jag känner mig nöjd att jag åstadkommit något vettigt idag. Också har jag räknat matte också. ÅhherreGud, nu är jag värd att sova lite extra länge. Ska faktiskt lägga mig nu! Hahahhaa, halv nio. Vad hände?

Take care!

Kings of Leon

ÅH, vad jag älskar Kings of Leon<3! 

We're playin' basketball

Har blivit lite segt med uppdateringar här pga fullspäckat schema.

I helgen for jag till Luleå på fredag. Träningsläger. Hade riktigt, riktigt trevligt och fick lära mig en hel del nyttiga saker. Har inte så mycket mer att säga :) Vill tacka Kirunatjejerna för att jag var så välkommen till deras lag o allt. Danke schön!

När vi ändå är inne på tyskaspåret kan jag meddela att tyska steg 4 är avklarat. Det känns sjuuuukt skönt alltså! Nu slutar jag halv två på tisdagar resten av skolåret. Det tackar man ju inte nej till :)

Också måste jag få skriva lite negativt ;) Hahah.. Mina vader blir fan bara sämre och sämre. Ringde sjukgymnaste idag. Hon tror inte att behandling kommer hjälpa, och hon har ingen aning om vad vi ska ta oss till. Ska iaf dit 26e också ska hon kolla på mina fötter och jag kanske får sånna där ortopediska inläggssulor. Kul, kommer inte kunna spela basket på ett tag nu. Känns bajsigt.

RSS 2.0