Förändringens dag....

Idag har jag hemmafruat. Och riktigt duktig har jag varit dessutom.

Började med en sväng till frissan. Korthårigt nu mer. Det känns faktiskt inte så hemskt som jag trodde det skulle göra. Sen ut och äta lunch med farmor. gött! Efter det har det bara rullat på. Har tvättat utan att missfärga, vilket är en bedrift för att vara jag. Också har jag målat lite på mitt rum :) Gud, så fint det blev! Nu återstår bara att städa upp lite på mitt rum också middagen. Känner att det är nu det kritiska läget kommer. Matlagning är ju inte min starka sida. Men mamma har lämnat tydliga intruktioner, så jag tror det ska gå bra.

Juste, ikväll ska jag bli blondare också. Jisses, idag är förändringens dag.

Keep in touch!

Friendship never ends?

Du har gjort mig besviken. Helt ärligt, så jävla besviken är jag på dig. Du beter dig som om jag inte betyder någonting överhuvudtaget. Som om vi inte betyder någonting. Det suger. Stenhårt.

Hoppas att du någon gång i framtiden förstår vilket misstag du begår. Än är det inte för sent, så tänk dig för nu, innan det blir det. Vi som stod så nära varandra för bara några månader sedan pratar nu knappt med varandra. Vi hälsar bara på varandra. Jag vet knappt vad som händer med dig, ingen aning. Du berättar ingenting, jag berättar ingenting. Fan, skulle man kunna säga. Jag hoppas ur djupet av mitt hjärta att det här kommer lösa sig, för jag tror att det är vad både jag och du vill. Men så länge du inte försöker kommer det inte fungera.

Jag älskar dig. Men snälla, försök..

Home!

Nyss hemkommen från mormor. Det känns riktigt skönt faktiskt. Hela mitt liv är planerat nu. Haha, bra att ha koll.

På lördag åker vi på PDOL. Även om det bara blir en kväll känns det skönt att få fara. Det hör ju som till.. Sen hem söndag och slappa i några dagar. Också på med festivalskorna igen och iväg mot ÖSTERSUND! Yaaah!! Storsjöyran kommer bli förjävla bra! När det roliga är slut blir det hem och jobba.. Jisses, vad jag längtar till skogen. Pang och bom var sommarlovet slut. Det är sorgligt.. Men jag är faktiskt redo för trean nu! NU KÖR VI NA3!

Nej, då var det daga för sängen :) Hör av er för tuuusan :)

Noveller

4 noveller senare känner jag mig nöjd med dagens skörd. Nu har jag 10 stycken som jag är relativt nöjd med. Haha. Ska bara finslipa på dom innan jag skickar in dom för rättning. Det känns bra att det börjar ta sig. Vet inte riktigt hur många jag tänker få ihop, men förhoppningsvis en del till. Jag har fortfarande en fel idéer kvar i skallen, men dom ska få ligga där och spira ett tag till. Nu får det räcka för idag.

don't bring flowers after I'm dead



En låt som flyter fint ur lurarna. Jag tycker Hassle är en skön människa!

STORSJÖYRAN!!

Idag har jag haft en sån där jobbig dag som egentligen är helt onödig. Har bara velat sova, men har faktiskt inte gjort det.

Började med att springa 6 km. Kanske inte det bästa för mina skador, men jag har helt enkelt slutat bry mig :) Sen tog jag tag i livet och beställde biljetter till Storsjöyran.  Det ska bli FETT! Lady Gaga, here we cooome! Också hämtade jag och pappa min rulle som jag fått :) Åh. Den är så fin, min lilla baby ;)

Ikväll ska jag va me Lisa. No bli he bra ;) Later!

Piiiiteå!

Är hemma efter 2 dagar i Piteå. Det var tänkt att vi skulle cykla dit. Jag, Jesper, Simon och Kenta. Jotjeeena att jag orkade med det. Eller, egentligen var det inga problem konditionsmässigt. Men ni vet, jag dras med ett par förjävliga vader ;) Iaf, dom pallade bara 5 mil. Och ja, DOM pallade. Skyller allt på vaderna. Det kanske var lika bra att jag gav upp där och ringde efter hämtning. Tog bussen morgonen därpå, det var så mycket bekvämare :) Dom andra cyklade iaf hela vägen. Fett med cred till er!!!

Ikväll blir det att hänga med Miriam en snärt. Måste faktiskt gå nu, haha! Men ni, vi hörs? :)

Sommar!

Det är dåligt väder ute. Jag har legat klart i fosterställning för idag, nu ska jag se till så det händer nått. Så det så.

Justja, jag och pappa skulle ut och övningsköra, undrar hur det blir med det? Vi skulle ha kört igår, men en viss Malin var liiiite för trött och sov hela dagen. Haha. Idag gör vi ett nytt försök.

 Jag gillar sommaren!

Blårutigt!??!

Shoppade igår. Ja...vad ska man säga? :) Köpte av någon outgrundlig anledning 3 blårutiga shorts? Vet inte hur, vet inte varför, vet inte när. Dom bara låg där. Och nu tänker jag använda dom, för jag gillar dom :)

Också har jag hittat en turnering som jag funderar på att ta med mina flickor på. Det vore så kul nu när vi inte fick åka till Kiruna. I september är den, innan säsongen drar igång. Hur perfekt vore inte det? Hoppas bara vi har råd......

Nu ska jag och Miriam ut på samhället. I det fina vädret. Vi ses!

RSS 2.0