Good girl gone bad

Ikväll har jag varit en duktig flicka. Eller ja, lagom (a) Direkt efter skolan mata jag hem och gjorde båda MKU-uppgifterna jag hade. Alice plågar arslet av oss. Ohmy. Men nu är dom gjorda så jag kan slappna av i helgen. Sen var det träning med ett alldeles underbart flicklag. jag skippade träningen med herrarna. Har ingen ork alls idag. Mata hem, IDOOOL (HEJA JOY! fyfan å!), också hade jag tänkt göra engelskan. Jippi, lämnade grejerna på skolan, så nu måste jag panikgöra dom orden imorgon efter skolan. Faaan. Nåja, det går väl fort bara jag skärper mig :)

Imorgon åker vi till Luleå. 2 nätter på hotell och häng med lite vettigt folk. Oh yes, det är precis vad jag behöver! BBD, here we come. Kommer bli aaastrevligt.

Förövrigt så rullar livet på rätt bra tycker jag. Ibland önskar jag det kunda rulla liiite snabbare. Men, jag försöker att bara flyta med. Det är min stil. Men snart ska jag spåra. Och jag ska spåra rejält. Så ni vet vad som väntar. HÅLL ER INNE!

Och förresten, jag har en bra sak på G! En riktigt, äckligt, jävla bra sak!

För kärlekens skull!

Sitter och lyssnar på ljuvliga Ted. Ja, Gärdestad såklart. Tycker det är himla sorgligt att han skulle gå och dö. Frivilligt dessutom. Hmpf!

Kom just på att JAG VILL HA EN EGEN MÅNE! Hur coolt vore inte det då?! Malin och hennes måne. Månen och hennes Malin. Det vore nått. Kan inte nån vänligt själ fixa det till mig? Bara hitta en måne som ingen upptäckt än och ge den till mig? så svårt kan det väl inte vara? :o

För kärlekens skull är en himla fin låt. Jag skulle vilja att nån sjöng den för mig. Så fin är den. Ted är fin. Allt är fint? Jag är glad idag, då blir allt fint. Så att ni vet. Livet är bra, så det så. Orka springa runt och sprida negativ energi? Nej, dom tiderna är förbi. Vi ses på den glada sidan av livet!

Malin, lite med mmm.. i livet!

17 år

Det har hänt nått med mig. Har jag blivit vuxen? Jag vet, tekniskt sett är jag inte alls vuxen, men folk mognar väl ändå? Iaf, nu för tiden är jag typ alltid glad. Hahahah. Ni som kände mig förr (typ åttan) vet vad jag snackar om!! Jag har kommit ur min depressionstid på 17 (nästan 18!) år. HAHAHAHAHA. Det är så himla roligt. Jag är lättad. Och det är roligt att vara glad!

Om 50 min börjar träningen. Det är en fröjd att gå ner till träningen varenda gång. Förr kunde jag känna mig lite less, men nu köööör vi igen! Om jag är trött eller har en dålig dag försvinner det direkt. Alla är så glada på basketen. Det smittar av sig :) Efter vår 2 timmar långa träning har jag själv (eller, inte jag själv, men herrlaget, och jag tränar med dom) träning i 2 h. Så,  4 timmar i streck, blir det mycket bättre?

Imorgon är det helg. Så då får alla som skrattade åt mig i måndags när jag sa att det snart vara helg vara tysta. Veckorna går för himla fort nu, men jag klagar inte. På lovet planerar vi att åka utomlands. Men ingenting är spikat, så det återstår att se. Också finns det andra planer, men dom hemlighåller vi så länge.

Dags att packa och sen spela lite basket. Take care!

Mörker

Sitter med hårfärgen i. Det sticker i näsan och kliar på hårbotten. Jag blir mörkhårig. Eller förhoppningsvis inte mörk, bara mörkare. Mina öron njuter av störtskön musik som strömmar ut högtalarna.

Ikväll blir det nog att fara ut en sväng. Men det kan lika gärna bli lite filmtittande. Återstår att se. Först väntar då friterat fläsk. GÖTT!

So long!

Biologi

Sitter på skolan och gör absolut ingenting :) Har håltimme från biologin eftersom Alice är borta. Klockan 1200 börjar engelskan och jag orkar inte gå hem :P Sitter här och jobbar undan lite läxor istället, tyckte det var likest. Haha.

Nej, nu ska jag avsluta biologiläxan som snart är klar och sen påbörja miljökunskapen. Sen har jag en massa annat också, men det får jag ta imorgon. Lev och må!

What have I done to fall so hard for you?

Allt vänds upp-och-ner. Bara sådär. Vips. Jag gillar spänningen.

 



Och ja, just nu lyssnar jag på mycket svensk musik. I LIKE IT THAT WAY!

RSS 2.0