Åhhejochhå

Sådärja, en dag till överlevd :) Nej, så illa är det inte. Jag njuter så inåt bomben här borta. Läser och läser och läser. Boken är snart slut. Det känns stabilt på något sätt.

Ännu ett högskoleprov är avverkat. Eller ja, vi har försökt förstå vad vi gjorde för del på NOG och ska snart ta tag i ett till ORD. Känner jag måste i princip spika det här provet. Nejdå, det är ingen press på mig alls. Ingen alls.. Hela veckan ska jag plugga och plugga och plugga. Så det så. Inget roande här inte, näjnäj.

Ikväll kommer det bli en tidig kväll efter lite Så ska det låta. Tyckte jag hörde att det är lite tidig uppgång på gång imorgon för fiske. Det är fint det! Så man har något att göra. Måste sluta sova nu och göra nått vettigt så jag inte går ner mig helt och aldrig kommer tillbaka ;)

Jag älskar min familj<3!


Vilande människa

Idag har här varit lite dåligt väder. Trots det släpade vi oss ut på sjön för lite fiske. Nåväl, ingen större lycka där. Tur i spel, otur i kärlek. Ja, fiske räknas faktiskt som kärlek.

Har avverkat 2 delar av ett högskoleprovet också. Alltså ett gammalt som jag provat på för att kunna leverera nästa lördag! Ord-delen fick huur bra som helst med bara några få fel. Så det lär inte bli några större problem om jag får så lätta ord och om jag behåller lugnet och det logiska tänket. NOG-delen däremot. Det logiska tänker försvann totalt och jag missuppfattade nog hela grejen. Med 6 rätt av 22 blir man fan ingen civilingenjör. Imorgon fortsätter utmaningen. Haha. Det gör även läsandet. Hungerspelen. Mormor hade lånat den på biblioteket, så den måste läsas ut innan måndagmorgon. Räknat ut att jag måste snitta 70 sidor för att hinna. Haha. Tur att jag läst mina 70 för idag och nu kan chilla lite på den fronten.

Slötitt på Skellefteå-HV också. Med familjen. Det blir inte mycket bättre. Och ostkrokar. Imorgon ska jag göra något vettigt, om vädret tillåter vill säga. Annars kommer jag tillbringa morgondagen precis som jag tillbringat denna; i sängen, men slutna ögonlock, ljuv musik i öronen och ett täcke upp till hakan. Ja, min familj får stå ut med mig så, jag behöver vila. 

Nu ska jag återgå till att göra så lite som möjligt, detta är för ansträngande för en vilande människa. Kanske snåla till mig en massage. Mina vader are killing me. FFFUUUUUU! Tummen ner på vadproblem. På riktigt. Jag är less. Vill amputera. Men idag ska vi inte klaga :) 

"I fly like paper, get high like planes"
M.I.A - Paper planes 


RSS 2.0