Farfar

For till farmor och farfar idag. Hahahaha.. Alltså, min farfar!!

Farfar: "Vad tyck du om farfars nya tänder då?"
Malin: "Jo, jättefina"
Farfar: "Ja.. Jo, jag har ju börjat läspa. Jag har blivit lesbisk". Också skratta han sådär hjärtligt. Han är så härlig!

Stek!

Idag är det stekarväder!

Blir att fara till Miriam strax. Grillning där. Sen får vi allt vänta och se vad som händer, jag har noll koll. :) Stekarbrillorna är iallafall på. Och tror jag ska gå förbi och köpa en glass.

Åker till Luleå imorgon. Ah, så nice! Lite nervös måste jag erkänna att jag är, men det kommer gå bra! :)

Långhelg

Långhelg. Det är bra! Haha! Har massor att göra i helgen, men det känns bra. Imorgon är jag uppbokad mest hela dagen, bara med trevliga saker :) Antingen på fredag eller lördag åker jag till Luleå på träningsläger med Kiruna. Om jag inte åker fredag blir det att ta det lugnt och kanske räkna lite matte (helst inte). Life's good!

Sitter med ipoden på shuffle och njuter av all musik. Det känns så bra att bara sitta och inte behöva göra någonting. Även om jag vet att en svenskauppsats väntar efter träningen. Hahaha. Jag är bäst på att skjuta upp saker alltså!

Lovely!

Idag har jag haft min näst sista tyskalektion för alltid, vet ni hur bra det känns? Yeah!

Till helgen blir det att dra till Luleå på träningsläger, wop! Ska bli riktigt roligt.

Ikväll ska jag sammanstråla med Ida också ska vi föra över lite bilder till diverse hårddiskar. Haha. I övrigt är jag helt ledig ikväll. Det känns ljuvligt!

Tror jag ska lägga mig och se Top model nu :P Känns som om det behövs ^^

Kurt<3

Gårdagen skulle kunna liknas vid perfektion. Att få sitta i en baskethall och se underbar basket är det bästa som finns. Tyvärr vann ju inte så många Luleå-lag men anyway. Plannja vann iallafall, och det är ju alltid något. Hahahahhaha, påtal om Plannja. Dom mötte Sanda Wolves. Och när Sandas coacher kom in i hallen viskade jag till Emma: "Kolla, visst liknar han Dennis Aulander?!" Emma svarar: "Haha jo, fast lite mindre spetsig". Jaja, det var väl inte mer med det. Tills dom presenterade laguppställningarna. "...och assisterande coach för Sanda wolves är Dennis Aulander!" Hahahahahhahahaha. PINSAMT!

Dagen började med en joggingtur på några km, sedan hem och boxas på Wii fit och lite annat grejs. Nu sitter jag här och äter nötter och dricker Loka, känner mig nyttig. Ska strax ta tag i pluggningen så jag får det bortgjort!

JAG ÄLSKAR KURT!!!!!!

Natten till idag

Fredag. Det blir inte mycket bättre. Sitter här och gungar till Afasi o Filthy. Känns skönt. Ikväll ska jag spela brännboll. Det var verkligen inte igår. Haha.

Imorgon drar vi till Luleå. Final six. Ska bli kul och se. För er som inte vet.. Final six är sm-finaler i U18 o U20 (alltså sånna som är lika gamla eller 2 år äldre än oss). Yeah! Nice!

Hahahaha, kom och tänka på en sak nu. Vi hade bad i onsdags. Men det var nästan inga tjejer som skulle bada. Arvid frågade mig och Frida om vi skulle vara med och vi sa nej båda två. Då säger karln: "Men åh, det kommer ju inte vara några brudar på beachen. Jag som har köpt stekarbrillor på Dollar och skulle sitta på en stol som värsta badvakten!" Believe me, jag höll på att dö! Hahahahhaha.

I'll be back!

Celine Dion. Hon botar just nu min huvudvärk. Alltså, varför är det ens lagligt att vara så bra? Mmm, tur att hon finns, ingen är så bra som hon när man har en sån dag som jag har just nu! Aaah..

Har sovit mest hela dagen. Också har jag läst min bok. Hjälp vad jag behövde detta. En dag att återhämta mig, från ingenting. Hahahahhahahahahaha. Nu är jag mycket mycket mycket piggare och redo att möta världen.

Gårdagens träning var den bästa, och värsta, på länge. Det brände i luftrören när jag andades. Var helt död. Men det var skönt att känna att man lever! Mina vader gjorde inte ont. Eller, inte så jätte ont iaf. Det gick att stå emot. Jag sköt rätt bra. Vilket jag inte gjort på gud vet hur länge. Den gamla Malin och magin som en gång i tiden fanns i fingrarna har som försvunnit i slutet på säsongen. Tyvärr. Och jag vet precis varför och vem som orsakat det. Nu har jag arbetat med det inne i skallen ett tag och jag tror att jag kommer komma tillbaka, starkare än någonsin. Lagom till cupen kommer jag att vara på topp, för jag är så jävla taggad! Alltså, ni fattar inte! :)

Gott folk, nu ska jag lyssna på Tegan and Sara. Är helt fullkomligt såld på deras musik för tillfället. Det är liksom bara...skönt :)

Henry

Jippi! Idag är jag sjuk. Eller sjuk och sjuk, har hemsk mensvärk, så jag vet inte vart jag ska ta vägen. Har även sprängande huvudvärk, och tror det är det som knäcker mig. Jaja, nog klagat.

Som ni vet när man är sjuk ser man en hel del tv. Just nu är det Ugly Betty. Och vet ni vad jag såg? Bettys pojkvän Henry är faktiskt riktigt söt. Synd att dom förstört honom totalt med dom töntiga kläderna och allt, men det är väl lite det som är tanken.
 
  Jag menar, ser ni inte?! Killen har ju muskler, men dom döljer dom :) Hahaha, jag tycker Henry ska hottas upp lite, då jävlar ;)

Nu ska jag lägga mig och tycka synd om mig själv. Hahahahah.

Wosh!

Jag känner mig tom utan dig. Vet inte riktigt vad jag ska ta mig till. Det funkar liksom inte. Men nu är det som det är och jag kan inget göra åt det.

Att inte ha dig vid min sida, det är det värsta. Att inte kunna ringa dig och bara prata. Allt detta är så hjärtskärande. Tror inte att någon förstår vad du betyder för mig. Mer än någon annan. Det är du som har den största platsen i mitt hjärta. Och trots att vi är ovänner så tillhör den dig, alltid. Jag har sagt det förr, jag säger det igen: INGEN kan ta din plats!

Det känns så hemskt töntigt. En låttext kan få mig att börja gråta. För att jag minns. Ja, jag minns hur bra du är och vad vi hade. Hoppas det kan bli som det var igen, för det var så fint!

Förstår egentligen inte varför jag bloggar om detta. Saken är väl den att jag bara måste få ur mig det. Och ja, jag har berättat detta för personen i fråga. Men ändå! Har så himla svårt att fatta att min bästa vän är borta, kanske inte föralltid, men en dag utan dig är en dag för mycket!

Bah, jag lägger mig snart ner och skriker!!


The Veronicas :)

Kan meddela att Malin Hägg är helt tjock av kemi nu. Jag orkar inte mer. Har gjort typ 40 uppgifter och läst igenom det. Okej, jag kanske inte kan det så himla bra men är lite smått less vätebindningar och legeringar för tillfället. Haha.

Sitter här och lyssnar på The Veronicas och tittar på Desperete Housewives. Har dock redan sett detta, men snart kommer det till tillfället då jag somnade. Då stängs musiken av och det är full fokus på tvn som gäller.

Ikväll blir det frysmat. Som sagt, jag är ingen stjärnkock. Hahahahaha. Nejförtusan, detta har jag ju inte sett! HEJDÅ!

Untouched

Idag åkte mamma och pappa till Stockholm för att se Tina Turner. Haha. Jag och Moa är alltså ensamma hemma. Och för alla er som känner mig vet att jag inte är så bra på att varken laga mat eller tvätta. Dagen bjöd därför på hämtmat. USCH! Jag måste börja springa snart känner jag.. Har även tvättat 2 maskiner, utan några missfärgade plagg. Japp, jag är helnöjd.

Sitter och lyssnar på The Veronicas - Untouched. Tycker den är grymt skön. Fet låt :)

Moa är ute, så jag är ensam hemma hela kvällen, feel's great! Måste dock plugga -.- Hahaha, glad att jag är naturare så jag får plugga en lördagkväll! :p

it's not enough to say that I miss you!

Oh, it hurts!

Efter en hård dag på stan har jag gaaalet ont i vaderna. Herregud, att det aldrig någonsin kan bli bättre. Hmpf. Vet inte riktigt vad jag ska göra åt det eftersom sjukgymnastik inte verkar hjälpa. Ikväll blir det iaf att skicka elchockar genom musklerna, hoppas verkligen att det hjälper.

Förresten, hittade rätt mycket idag iaf. Vi for bara till Piteå, men det var nog likest det. Luleå är man ju till lite titt som tätt.

Och förlåt hörrni, jag ska skärpa mig med bilderna. Jag lider av kronisk lathet, skyller väl på det :) Nej, nu är det dags att chocka!

Today's a great day!

Snoret har äntligen gett med sig. Nu är jag tillbaka i gammal god form. Nåja, någon slags form är det iallafall.

Dagen har vart oerhört lugn. Hälsade på farmor en stund på förmiddagen, sen gick vi ut och åt en god lunch (jag, farmor och Moa). Sen dess att vi kom hem har jag bara legat i soffan och tittat på komediserier. Hahaha. Inte helt fel. Nu börjar ångesten smyga sig på. Det är torsdag och snart börjar skolan om. Jag har inte pluggat ett smack till alla prov jag har nästa vecka. Jaja, jag lär väl lösa det också på ett eller annat sätt.

Imorgon bär det av till någon stad för shopping. Det blir nog Luleå, som det verkar för tillfället. Ojoj, har kollat runt på nätet idag. Hittat gaaalet mycket grejer som jag vill ha, men som jag egentligen inte vet om jag verkligen behöver eller om det bara är helt onödiga saker som jag köper för att köpa.

Idag står grillning på menyn! Åh, jag älskar grillat! Jag älskar lov! Jag älskar sommar! Jag älskar allt idag! :)


Don't let the sun go down on me

Idag bättras brännan på! Hahaha, solen skiner. Var tvungen att gå in och svalka mig ett tag, men nu ska jag ut igen!

PS jag har nästan ömsat skinn klart nu DS

Ikväll kanske det kommer bilder från påsken, måste räkna matte också.

I'm falling in love with your favorite song!

Hjäääälp! Jag flagnar! Aaaah, nu försvinner ju allt det bruna. Haha. För tillfället sitter jag i myskläder, idomin i hela ansiktet för att inte flagna, uppkrupen i soffan och lyssnar på mtv.

Idag kände jag för att åka upp på Vittjåkk och sitta i en grotta. Men eftersom jag verkligen inte alls mår något vidare bra idag får det räcka med en grotta ute på gården helt enkelt. Ska nog tvinga pappa att gräva den åt mig. Känner att jag inte riktigt orkar med några fysiska ansträngningar än på nån dag. Nyser fortfarande så galet mycket. Usch, försvinn!

ÅÅÅÅH, nu spelar dom Mando Diao - Dance with somebody.  You just gotta love that song alltså! Aaaah, den är så underbar! Den får mig sprallig även fast mitt huvud är tjockt av snor och hjärnsubstans. Jag orkar egentligen inte vara sprallig, men den gör mig det ändå!

Nu ska jag gå och tjata på pappa att han ska förbereda en grotta åt mig! :) Brännan ska bättras på!!

En fin helg

I'm back! Så, en fantastisk helg hos mormor är avklarad.

Torsdag: En 5 h lång bilresa. Öm i rumpan.

Fredag: Jag travlade på med pimplingen timme ut och timme in. Fick nöja mig med 2 napp. Solen stekte! Jag var ute från klockan 0800 till ungefär 1600. Ohja, jag hade bränt mig! Hahahahaha! Måste visa bilderna sen.

Lördag: Blev en lugn dag. Fiskade nån timme på morgonskvisten, ingenting. Solen kom och gick litegrann. Rätt bra för min del. När jag vaknade lördagmorgon kunde jag inte röra ansiktet. Jag var svullen. Fan så ont det gjorde. Kändes ungefär som jag var ny botoxad. Usch!

Söndag: Det bar iväg med skotern upp till morfars fjällstuga. Yes! I hopp om att äntligen kroka en fisk riggade jag upp grejerna på den lilla tjärnen där utanför. Ohyeah! En finfin öring på ca 6 hg. Hahaha! ÄÄÄÄÄNTLIGEN! Detta var också dagen då jag för första gången i mitt liv körde omkull med skotern. Det var lite spårigt och slaskigt. Olyckligtvis hamnade jag under skoter men lyckades kravla mig upp och köra vidare. Incidenten resulterade endast i 5 blåmärken (knät är som vanligt värst drabbat).

Måndag: Steg upp tidigt för att hinna fiska (det är tydligen tidigt man får fisk). Nja, det lyckades inte så bra det där med att få fisk. Fick faktiskt en. Men till mitt stora förtret var det en lake. Bajs. Resten av dagen har tillbringats i en överlastad bil. Det är mysigt!

Har levt hela helgen utan musik. Förstår egentligen inte hur jag har klarat mig men det har gått förvånansvärt bra. Nu sitter jag och tar igen min missade spelningstid. Kurt Nilsen. Han är så himla fin<3!


GLAD PÅSK!

Nu åker vi till mormor :) YES! Känns jävligt bra. Fast jag är sjuk, så vi får se hur mycket jag orkar väsnas med skoter o dyl. Det blir nog bra ändå!

Have a nice one! Vi hörs då jag kommer hem, eller ev att jag skriver ett litet inlägg där om vi far till mormors lägenhet.

Hormalin?

Är det bara jag som väldigt ofta skriver fel när jag ska skriva hotmail? Det har en tendens att förvandlas till hormail, vilket kanske inte alltid är så lämpligt :) Så nu har jag lyckats skriva HOTMALIN och HORMAIL. Om vi kombinerar dessa blir det alltså HORMALIN. Hahaha, vad gillar vi det då?

Är taggad som fan nu! Förutom att mitt vadproblem är tillbaka, känns lite smått frustrerande. Ahja, ska fortsätta jobba nu! :)

The bitch is back

Wooo, I'm back på blogg.se!  :)

supercalifragilisticexpialidocoious upplevdes nog liiiiite för krångligt. Haha. Också var det felstavat, för det riktigt var redan upptaget. Nu kör jag på något myycket enklare. Hoppas ni börjar kommentera igen nu ;)

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0