Vittjåkk

Vittjåkk idag. Packade med både bräda och skidor. Det gick fint. Lite för fint faktiskt. Hm. När kommer karman? Jag stålsätter mig..

Ikväll väntar boxning med Emma. Skönt, må jag säga. Även om jag känner mig lite för sliten. Hade tänkt försöka sova några minuter innan det. Dessutom måste jag packa en himla massa grejer som ska med till mormor. Kan inte riktigt beskriva i ord hur skönt det ska bli att komma iväg.. Vissa vet, andra inte. Onsdag till måndag. Sen lite jobb, backe, skoter och diverse godsaker på veckan. Högskoleprov 10 april, och efter det tänker jag styra upp en rejäl fest. Lokal, någon?

Några minuters sömn, sen kör vi!!

Facebook
För att jag ska skärpa till mig lite har jag nu Facebook-förbud i en vecka. Appen är borta från telefonen, men jag tänker inte fylla det tomrummet med något annat. Nej, platsen ska vara fri nästa måndag :) Det jobbiga lär bli på onsdag när jag 1. åker bil i 5 timmar och 2. åker till mormor. Men ni behöver inte vara rädda, jag ska inte gå in. MSN är det nya facebook, bara så ni vet det.

Det har varit en lite galen helg. Eller egentligen är väl sömnlös ordet jag letar efter. Har varvat jobb med utgång och rejält med chillning :) Men det var precis vad jag behövde! Tankarna är fortfarande lite snurriga, men snart så. Tack vänner<3

Katt åt stege, blev hög!

Nu laddar vi för sista dagarna i skolan. Let's do this!

En fin sak

Sitter och fryser. Haha. Det är inte trevligt. Men inte otrevligt heller. Vänta på lite käk, sen blir det dusch. Vad resten av kvällen har att bjuda på vet jag inte riktigt. Eller jag vet, jag vet bara inte vad jag vill.

Idag är det 2 låtar som snurrar på musiklistan.
Salem al Fakir - Keep on walking
Chester See - God damn you're beautiful to me

Det känns fint! Och jag önskar att allt kunde kännas fint.

Tagga, så ses vi i dimman längs efter spåret!

RSS 2.0